Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

LA BLANCHE RESORT & SPA HOTEL

Descriere

Localizare: hotelul este situat in apropiere de Gunbatimi Beach și la 39 km de Bodrum-Imsik Airport. Facilitati hotel: 2 piscine, WiFi gratuit, transfer de la și/sau la aeroport, acces imediat la plajă, spa și centru de wellness, sală de fitness, restaurant, parcare gratuită, bar, zonă de plajă privată. Dotari camere: balcon, vedere la gradina, aer conditionat, baie privata, TV cu ecran plat, Terasa, Minibar, WiFi gratuit. Servicii contra cost: serviciu de transfer, serviciu de curatatorie si calcatorie, snorkelling, scufundari, facilitati sporturi nautice, pescuit, echipament tenis, biliard, masaj, sala fitness, spa si centru wellness, sauna, jacuzzi. IMPORTANT: Descrierea hotelului se bazeaza pe detaliile disponibile la momentul pregatirii tarifelor pentru sezonul turistic ce urmeaza a se desfasura si are caracter pur informativ. Hotelul poate aduce modificari de structura, denumiri camere, tip serivicii incluse/neincluse si altele, fara a notifica in prealabil. Pentru informatiile oficiale va rugam sa consultati website-ul hotelului.

Descriere

Hotelul La Blanche Resort & Spa 5* a fost construit in anul 2006 si are o suprafata totala de 22 000 mp. Un hotel cu un farmec aparte, spatiu exterior extins, frumos amenajat si cu multe facilitati pentru oaspetii sai.

Localizare

Hotelul La Blanche Resort & Spa 5*, este situat pe plaja, la 1 km de Turgutreis, la 18 km de Bodrum, la 50 km de aeroport, si la 65 de km de orasul Antic Heraklia.

Facilitati hotel

Hotelul La Blanche Resort & Spa 5* ofera oaspetilor sai restaurant principal, meniu dietetic, 4 restaurante a la carte (mediteranean, chinezesc, turcesc: cu rezervare, 1 masa/fiecare restaurant/sejur - gratuit; restaurantul cu specific italian - contra cost), 5 baruri, 2 piscine exterioare, piscina interioara, 3 tobogane, cabinet medical, centru SPA, coafor, lant de magazine, spalatorie si 4 sali de conferinte (90-550 persoane).

Gratuit: baie turceasca, sauna, baie cu aburi, sala de fitness, aerobic, aqua aerobic, volei pe plaja, 2 terenuri de tenis cu suprafata sintetica, inchiriererea echipamentului de tenis, tenis de masa, darts, program de animatie, discoteca si internet Wi-Fi (pe tot spatiul hotelului). Contra cost: masaj, nocturna terenului de tenis, biliard. Copii: meniu, piscina, 2 tobogane, loc de joaca, mini club (4-12 ani) si bona (contra cost).

Plaja proprie, nisip. Platforma. Trei pontoane. Bar pe plaja - gratuit. Baldachine pe plaja - contra cost. La piscina si pe plaja: umbrele, sezlonguri, saltele - gratuit. Prosoapele de plaja - gratuit. Camerele sunt spatioase, dotate cu Wi-Fi gratuit si mobilier elegant.

Camerele de la La Blanche Resort au ferestre din podea pana in tavan si TV cu ecran plat. Baia proprie este dotata cu articole de toaleta de lux. Unele dintre camere au cada spa privata.

Website

https://www.lablanchehotel.com/home

IMPORTANT:

Descrierea hotelului se bazeaza pe detaliile disponibile la momentul pregatirii tarifelor pentru sezonul turistic ce urmeaza a se desfasura si are caracter pur informativ.
 
Hotelul poate aduce modificari de structura, denumiri camere, tip serivicii incluse/neincluse si altele, fara a notifica in prealabil.
 
Pentru informatiile oficiale va rugam sa consultati website-ul hotelului.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.