Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Mar Blau este situat la 450 de metri de plaja din Calella, de pe Coasta Maresme. Acesta oferă 2 piscine în aer liber, un centru de fitness şi camere cu balcon privat. Toate camerele de la Hotelul Mar Blau au aer condiţionat şi baie privată cu uscător de păr. În plus, camerele includ TV prin satelit. Restaurantul de tip bufet de la Mar Blau oferă o varietate de mâncăruri mediteraneene şi internaţionale. Oaspeții au posibilitatea să savureze băuturi și gustări la café-bar. Hotelul are sală de jocuri cu tenis de masă, biliard, precum şi jocuri de societate. De asemenea, este disponibilă o terasă însorită, prevăzută cu şezlonguri.
Hotel Mar Blau is located 450 metres from the beach in Calella, on the Maresme Coast. It offers 2 outdoor pools, a fitness centre and rooms with a private balcony. All rooms at the Mar Blau Hotel are air-conditioned and feature a private bathroom with hairdryer. They are also equipped with satellite TV. The Mar Blau's buffet restaurant offers a variety of Mediterranean and international food. You can get a drink or a snack in the caf�-bar. The hotel has a games room with table tennis and pool tables as well as board games. There is also a sun terrace with loungers.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie