Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PICKALBATROS AQUA PARK RESORT HRG


Descriere



Localizare:

Hotelul Albatros Aqua Park Resort 4* se afla localizat in statiunea Hurghada, la 15 minute distanta de Aeroportul International din Hurghada si la 20 de minute distanta de centrul orasului. Hotelul se afla pozitionat in spatele hotelului din acelasi lant, Beach Albatros Resort, la 500 m distanta de plaja.

Facilitati hotel:

Hotelul Albatros Aqua Park Resort 4* are urmatoarele servicii si facilitati: receptie 24h, lobby, restaurantul principal Mediterranean, 2 restaurante a la carte, 2 snack- baruri, discoteca, baruri, Wi- Fi este disponibil in hotel gratuit, shutlle bus pentru plaja, mini-club, Aqua Parc propriu cu 9 tobogane imense si 4 piscine, centrul Spa al hotelului Beach Albatros Resort, sala de fitness, jacuzzi, baie cu aburi, masaj si tratamente cosmetic, plaja privata unde oaspetii au sezlonguri, umbrele si prosoape gratuit, programe de animatie, spectacole in stil traditional egiptean si international, masa de tenis, volei, terenuri multifunctionale, mini-golf.

Facilitati camere:

Hotelul Albatros Aqua Park Resort 4* are in total 296 camere.
Toate camerele au balcon cu vedere la piscine sau la gradini, aer conditionat, mini- bar, seif, TV cu canale prin satelit si canale cu filme, baie cu dus, uscator de par, articole de toaleta gratuit si curatenie zilnic.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie