Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Mitsis Family Village Beach Hotel

Descriere

Mitsis Family Village 4*

Localizare: situat la 5 km de animata stațiune, Kardamena (10 minute cu autobuzul local), 11 km de aeroport, 32 km de port și la 5 minute pe jos de plaja cu pietricele și apă limpede.

Facilități hotel: recepție 24h, servicii business, parcare, piscină, water park, șezlonguri și umbrele, se pot folosi gratuit facilitățile de la Mitsis Ramira Beach Hotel din Psalidi, teatru in aer liber, transfer spre plajă cu mini tren (la fiecare 30 de minute intre 09:30 - 17:45), Wi-Fi, lecții de artă, fotbal și volei de plajă, canoe, darts, teren de tenis, polo de apă, windsurf, mini club, mini disco, loc de joacă.

Facilități contra cost: rent a car, baby sitting, disco, curățătorie, spălătorie, florist, mini market, doctor, sporturi nautice

Facilități cameră dublă vedere la mare: 2 paturi 2 twin, canapea, balcon sau terasă, baie cu cadă, telefon, prosoape piscină, seif, televizor

Capacitate cameră dublă vedere la mare: 3 adulți sau 2 adulți + 1 copil (varsta maximă implinită 12,99 ani)

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie