Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Amplasare

Acest aparthotel se află in Nydri, la cațiva metri de plajă.

Dotări

Aparthotelul cu aer condiționat dispune de 32 de camere. Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice intrebare. Hotelul dispune de diverse comodități ce contribuie la o ședere confortabilă și relaxantă, ca de exemplu o bibliotecă, room service 24h, un serviciu de spălătorie și o zonă pentru fumători. In spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (gratuit) la internet. Există facilități pentru persoanele in scaun cu rotile. Un șemineu creează atmosferă plăcută. Bunurile de consum zilnic pot fi cumpărate la supermarket. Clienții locului de cazare sunt invitați să se relaxeze in grădină. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu il pot parca gratuit in parcarea aparthotelului. Un centru de inchirieri de biciclete oferă echipamentul necesar pentru a descoperi zona.

Locul de cazare

Aparatul de aer condiționat și sistemul de incălzire creează o atmosferă plăcută in camere. Un balcon care invită la zăbovit se găsește in dotările standard ale majorității camerelor. Camerele au un pat dublu sau un pat „King size”. In plus, pentru cei mici sunt disponibile paturi pentru copii. Lucrurile de valoare pot fi păstrate in siguranță intr-un seif. In chicinetă se găsesc un frigider, un aragaz și un aparat pentru cafea/ceai. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. In plus, există un telefon, un televizor și WiFi (gratuit). In baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit in băi.

Sport/divertisment

Clienții iși pot petrece timpul liber după voia inimii și pot utiliza ofertele de sport și de divertisment ale hotelului. Piscina exterioară cu zonă pentru copii se potrivește perfect pentru odihnă activă și antrenament acvatic constant. Șezlongurile confortabile și umbrelele răcoritoare așteaptă pe terasa insorită. La barul piscinei/snack-bar sunt oferite băuturi răcoritoare. Locul de cazare le propune ciclism/ciclism montan celor care nu vor să renunțe la sport nici cand călătoresc. O discotecă și un club de noapte completează oferta. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mancare

Zona cu restaurante dispune de un restaurant și de un bar. In fiecare zi este servit un mic dejun hrănitor.

Carduri de credit

In aparthotel sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie