Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

LETOILE BEACH HOTEL

Descriere

Situat in Marmaris, Letoile Hotel - All Inclusive se afla pe o plaja privata. Frumusetea naturala a zonei poate fi vazuta pe plaja Marmaris si plaja Immeler, in timp ce Parcul Acvatic Atlantis si Parcul Acvatic Aqua Dream sunt atractii populare din zona. Marmaris Delfinariu-Aquapark si Marmaris Aqua Park merita, de asemenea, vizitate. Profitati de ocazie pentru a explora zona pentru aventuri acvatice, si scufundari.


Camerele de la Letoile sunt decorate elegant si dotate cu TV cu ecran plat, aer conditionat, minibar si fierbator electric. Toate au vedere la mare, la piscina sau la gradina. Baile private au dus sau cada.
Restaurantul principal serveste micul dejun, pranzul si cina in stil bufet. Va puteti bucura de ceai sau cafea cu prajituri dupa-amiaza si de supa seara. Hotelul are 3 baruri si un restaurant a la carte.
Centrul orasului Icmeler, cu numeroase restaurante, baruri si discoteci, se afla la cativa pasi. Centrul orasului Marmaris este la 9 km. Aeroportul Dalaman este la 100 km de hotel.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.