Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Marti la Perla se adreseaza doar turistilor cu varsta mai mare de 16 ani si ofera o experienta unica, confortul si facilitatile fiind asigurate la cele mai inalte standarde. Marti la Perla se evidentiaza prin combinatia arhitecturala eleganta dintre piatra si lemn si ofera oaspetilor sai un cadru exceptional de vacanta.

Descriere:

Hotelul Marti la Perla se adreseaza doar turistilor cu varsta mai mare de 16 ani si ofera o experienta unica, confortul si facilitatile fiind asigurate la cele mai inalte standarde. Marti la Perla se evidentiaza prin combinatia arhitecturala eleganta dintre piatra si lemn si ofera oaspetilor sai un cadru exceptional de vacanta.

Localizare:

Hotelul este situat la mai putin de 10 km de centrul orasului Marmaris si la 100 km de aeroportul Dalaman.

Facilitati hotel:

Hotelul pune la dispozitia dumneavoastra urmatoarele facilitati: centru Wellness, centru Spa, sauna, jacuzzi, baie turceasca, masaj, WI-FI, parcare, restaurant, curatatorie, medic 24 h, coafor. De asemenea, in cadrul hotelului Marti la Perla beneficiati de: plaja proprie, piscina, sezlonguri, umbrele, minibar, jacuzzi, prosoape, animatie, cinema in aer liber, muzica live, tenis de masa, bowling, darts, volei, cursuri de dans, karaoke. 

Facilitati camere:

Camerele sunt dotate cu: balcon, aer conditionat, seif, TV cu satelit, telefon, uscator de par, baie cu dus, detector de incendiu. 

 

Website:

https://www.marti.com.tr/laperla

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie