Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Amplasare

Acest hotel este amplasat la câteva minute de mers pe jos din centrul localității Faliraki.

Dotări

Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (gratuit) la internet. Există de asemenea și magazine. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca gratuit în parcarea hotelului.

Locul de cazare

Camerele locului de cazare dispun un aparat de aer condiționat. Majoritatea camerelor dispun de un balcon ce oferă mai mult spațiu de odihnă și relaxare pe timpul șederii. În plus, pentru cei mici sunt disponibile paturi pentru copii. Lucurile de valoare pot fi depozitate în siguranță într-un seif pus la dispoziție contra cost. În chicinetă se află un minifrigider și un aparat pentru cafea/ceai. Un telefon, un televizor cu ecran plat cu canale prin satelit și WiFi (contra cost) creează confort optim. În baia dotată cu un duș se află un uscător de păr.

Sport/divertisment

Șezlongurile și umbrelele garantează ore odihnitoare. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Zona cu restaurante dispune de un restaurant și de un bar. Un mic dejun delicios dă energie pentru întreaga zi.

Carduri de credit

Sunt acceptate carduri de credit uzuale ca: Visa și MasterCard.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie