Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Alua Tenerife (ex-Turquesa Playa)


Descriere

Amplasare

Hotelul se află intr-o zonă liniștită la Puerto de la Cruz.

Dotări

Clienții vor avea o ședere relaxantă in cele 438 de camere de nefumători. Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice intrebare. Clienții complexului primesc o băutură de bun venit. Printre facilitățile hotelului se numără o cameră de bagaje și un seif. Conexiunea Wi-Fi este disponibilă (gratuit) in spațiile comune. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mană de ajutor la planificarea excursiilor. Există facilități pentru persoanele in scaun cu rotile. De asemenea, există o serie de magazine care invită la hoinărit și la zăbovit. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă in aer liber. Printre celelalte facilități ale complexului se numără un chioșc cu ziare și un spațiu cu televizor. In cazul in care călătoresc cu mașina, clienții pot să parcheze intr-un garaj (contra cost) sau in parcare (contra cost). Printre alte servicii se găsesc un serviciu de inchiriat mașini, un serviciu de spălătorie și un autobuz propriu pentru navetă. Un centru de inchirieri de biciclete oferă echipamentul necesar pentru a descoperi zona. Pentru conferințe, prezentări sau reuniuni poate fi folosită sala de conferință.

Locul de cazare

In camere există un aparat de aer condiționat. Camerele au un pat dublu. Pot fi solicitate paturi suplimentare. De asemenea, sunt disponibile un seif și un birou. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un minifrigider. In plus, există un telefon, canale prin satelit și WiFi. Amenajarea interioară a băilor include o cadă. Un uscător de păr, o oglindă de machiaj și telefonul sunt disponibile pentru folosința zilnică. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit in băi. Mai stau la dispoziție și 5 camere adaptate pentru scaun rulant, cu baie fără bariere. Locul de cazare oferă camere de familie și camere pentru fumători.

Sport/divertisment

Piscina gratuit cu zone interioare și exterioare invită la băi plăcute și relaxate. Copiii se pot bălăci intr-un bazin cu apă de mică adancime. O terasă insorită invită la zăbovit. La barul piscinei/snack-bar sunt oferite băuturi răcoritoare. Activități sportive multe și diverse, propuse in complexul, ca de ex. boccia și contra cost ciclism/ciclism montan, partide de golf și zbor cu parapanta oferă divertisment sportiv. Datorită unor sporturi ca aerobic in apă, și, contra cost, plimbări cu scuterul acvatic, iahting și caiac, iubitorii sporturilor acvatice se vor simți in mediul lor. Hotelul oferă mai multe posibilități de a practica activități sportive in interior, ca de exemplu tenis de masă, biliard, un joc de darts, aerobic și pilates, iar contra cost o sală de fitness. Clienții se pot destinde in zona de relaxare (terapii prin masaj). Cei mari și cei mici au posibilitatea de a participa la programe interesante de divertisment. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mancare

Locurile unde se poate lua masa cuprind un restaurant à la carte, o cafenea și un bar. Un mic dejun bogat, pranzul și cina imbie cu o ofertă diversificată de bucate. La cerere pot fi pregătite feluri de mancare dietetice și feluri de mancare vegetariene. De asemenea, locul de cazare pune la dispoziție gustări. O atracție deosebită este gătitul in fața musafirilor. Complexul oferă un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie