Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Spring Arona Gran Hotel & SPA (Adults Only)


Descriere

Amplasare

Hotelul la plajă, ideal pentru turiști de la plajă, se află in centrul stațiunii Los Cristianos, direct pe plaja cu nisip și pietriș. La cele mai apropiate locuri de făcut cumpărături se poate ajunge in aproximativ 500 de m. Pană la cel mai apropiat aeroport, Tenerife - Sur-Reina Sofia (TFS), sunt aproximativ 15 km, Tenerife - Norte-Los Rodeos (TFN) se află la o distanță de in jur de 90 de km.

Dotări

Hotelul oferă 391 de camere pe 6 nivele la care se poate ajunge cu 6 lifturi. Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice intrebare. Facilitățile unității de cazare cuprind o cameră de bagaje, un seif și un schimb valutar. In spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mană de ajutor la planificarea excursiilor. Există facilități pentru persoanele in scaun cu rotile. Clienții pot hoinări sau face cumpărături la un supermarket și un magazin de suveniruri și in alte magazine. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă in aer liber. Printre celelalte facilități ale locului de cazare se numără un chioșc cu ziare, un spațiu cu televizor, o sală de jocuri și o bibliotecă. O parcare este disponibilă in funcție de necesitate pentru cei ce călătoresc cu mașina personală. Printre serviciile oferite se numără un serviciu de inchiriat mașini, asistență medicală, room service contra cost, un serviciu de spălătorie, un coafor, o spălătorie de tip self-service și serviciile unui valet. Pentru clienți sunt disponibile atat locuri de parcare pentru biciclete cat și un serviciu de inchiriere. Pot fi ținute prezentări, reuniuni sau conferințe in una dintre cele 3 săli de conferință.

Locul de cazare

In camere există un aparat de aer condiționat și un sistem de incălzire. In majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. Camerele au un pat dublu. Pot fi solicitate paturi suplimentare. De asemenea, sunt disponibile un seif, un minibar și un birou. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un aparat pentru cafea/ceai. In plus, există un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV, un radio și WiFi (gratuit). In cameră se găsesc și papuci de casă. Băile sunt dotate cu un duș, o cadă și un bideu. Un uscător de păr, o oglindă de machiaj și halate de baie sunt disponibile pentru folosința zilnică. Mai stau la dispoziție și camere adaptate pentru scaun cu rotile, cu baie fără bariere. Hotelul oferă camere de familie și camere de nefumători.

Sport/divertisment

Piscina cu zone interioare și exterioare invită la băi plăcute și relaxate. Copiii se pot bălăci intr-un bazin cu apă de mică adancime. Băuturile răcoritoare de la barul piscinei și relaxarea agreabilă in cada cu hidromasaj ii vor aduce in cea mai bună dispoziție pe cei ce iubesc apa. Clienții iși pot savura concediul pe terasa insorită cu șezlonguri și umbrele. Diverse activități sportive propuse in unitatea de cazare asigură divertisment, ca de exemplu ciclism/ciclism montan, tenis, boccia, partide de golf, pescuit și călărie și contra cost - putting green. Și iubitorii sporturilor acvatice se vor simți minunat datorită unor activități precum windsurfing, iahting, catamaran, caiac, scufundări subacvatice și aqua-fitness. La locul de cazare cu o sală de fitness, tenis de masă, biliard, squash, yoga, gimnastică și aerobic, clienții pot alege dintr-o serie cuprinzătoare de activități sportive in interior. Hotelul oferă diverse terapii in zona de relaxare, printre care un spa, o baie de aburi, un hamam, un salon de infrumusețare, terapii prin masaj, talasoterapie, terapii anti-imbătranire și un solariu, precum și, in schimbul unei taxe suplimentare, o saună. In timpul liber, muzică live, o discotecă și un club de noapte oferă distracție pe măsură. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mancare

Locurile unde se poate lua masa cuprind un restaurant cu aer condiționat, o sală de mese, o cafenea și un bar. Unitatea de cazare oferă pentru masă pachete de servicii cu mic dejun inclus, demipensiune și pensiune completă. La micul dejun, pranz și cină clienții se servesc la bufet sau aleg mancăruri din lista de bucate după propriul gust (la pranz). La cerere pot fi pregătite feluri de mancare dietetice, mese fără gluten și feluri de mancare vegetariene. O atracție deosebită este gătitul in fața musafirilor. Locul de cazare oferă un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice.

Carduri de credit

Sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa, Diners Club și MasterCard.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie