Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CASCADAS RESORT SPA APART HOTEL


Descriere

Cascadas Family Resort este situat pe a doua linie de plaja, in partea linistita de nord-vest a statiunii Sunny Beach, la doar 10 minute de mers pe jos de o plaja (800 m pana la plaja) si la 15 minute cu masina de aeroportul international Burgas.
Facilitati
Complexul este format din 23 de cladiri cu 6 etaje. La fiecare etaj, exista mai multe apartamente cu o distributie convenabila si moderna a planurilor. Cascadas Family Resort are studiouri si apartamente cu 2 si 3 camere.
Cascadas se afla pe o suprafata totala de 90.000 mp. Pe teritoriul complexului exista doua parcuri cu o suprafata de aproximativ 10.000 de metri patrati, potrivite pentru plimbari, recreere si diverse activitati sportive, trei iazuri, patru locuri de joaca in care copiii dumneavoastra se pot juca si comunica liber, doua mini parcuri acvatice asigura divertisment pentru copiii dvs. pe tot parcursul zilei, zece piscine cu sectoare pentru copii.
Exista o piscina de 74 de metri cu coridoare de inot olimpice, un centru de fitness interior si unul in aer liber pentru fanii acestui sport, salon de infrumusetare, 2 zone Spa cu doua saune, bar cu apa si trei restaurante cu locuri interioare si exterioare, restaurant italian. cu serviciu de livrare in fiecare apartament, o gradina, un supermarket.
Cazare
Total de 316 unitati:
Studio Deluxe: aprox. 32-40 mp; Min. - 2 adulti, max. 2 adulti
Studio Standard: aprox. 32-40 mp; Min. - 2 adulti, max. 2 adulti
Apartament Deluxe: aprox.50-68 mp; Min. - 2 adulti, max. 4 adulti.
Apartament Standard: aprox.50-68 mp; Min. - 2 adulti, max. 4 adulti.
Toate unitatile au balcon privat sau terasa verde, aer conditionat, telefon/linie interna/, cablu TV, Wi-Fi, chicineta/cuptor cu microunde, plita, frigider, ceainic electric, prajitor de paine, filtru de cafea, ustensile de bucatarie/, masina de spalat, uscator de par , dus.
Spatii potrivite pentru oaspetii cu dizabilitati.
Copii: baby (contra cost); Pavilion pentru copii, Arta si Jocuri, Loc de joaca pentru copii (3), Teatrul Lunii, Punct WI-FI pentru adolescenti, Ciuperca in cascada, Piscina Octopus, Mini Aquapark (2), Action Aquapark (ghiseu de bilete), Plimbari cu ponei, jocuri electronice
Sport si divertisment
Gratuit:

10 piscine/5 piscine cu apa sarata/, sectiuni piscine pentru copii cu tobogane cu apa, sezlonguri cu saltea si umbrele de soare in jurul piscinelor, 9 jacuzzi exterioare, zona de relaxare cu hamace, 4 locuri de joaca pentru copii, teren de joaca pentru volei si fotbal, mini gradina zoologica cu iepurasi, veverite , un cal, sala de sport interioara, sala de sport in aer liber, 2 sauna, jacuzzi interior, hamam, sala de sport, animatie zilnica pentru sport si copii, divertisment de seara, Wi-Fi.
Cu plata: zona de calarie, salon de infrumusetare, studio de masaj, farmacie.
Animale de companie: animalele de companie de talie mica (mini caini-5/6 kg) sunt binevenite gratuit
Parcare: parcare cu plata (10 euro/zi)

Demipensiune

**MIC DEJUN- in restaurantul LOTUS / la bufet de la 8.00 la 10.30 - Stil bufet.
1. Bauturi calde si reci - ceai, cafea, lapte, apa si sucuri
2. Gustari rosii, nuci, fructe uscate
3. Farfurii reci - Diferite tipuri de branza si carnati, legume proaspete
4. Plite fierbinti - 10 tipuri, sosuri si aditivi, dressing-uri
5. SHO W cooking - prajituri, oua si multe altele
6. Paine si produse de panificatie - 10 feluri
7. Fructe - 5 tipuri in farfurii
8. Kids Corner si Diet Corner

**CINA - in restaurant LOTOS / bufet de la 18:30 la 21:00 - Stil bufet.
SHO W cooking
Saptamanal / 7 seri tematice cu cina
Cina bulgara / Mancare cu briza marii / Spectacol de paella / Populara asiatica / Noapte la gratar / Grecia antica / Noapte orientala
1. Salate, aperitive reci si garnituri reci, sosuri
2. Supe
3. Mancaruri principale - 3 feluri de carne si peste
4. Paine - 8 tipuri
5. Deserturi si fructe
*Bauturile sunt disponibile la un cost suplimentar.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.