Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CARME VILLAS

Descriere

Hotelul Carme Villas este situat în apropiere de satul tradițional și istoric Adele, la doar 9 km la est de orașul Rethymnon, printre livezile cretane de măslini și pomi fructiferi. Malul mării se află la doar 800 de metri de proprietate.
Localizare

Rethymno se află la 10 minute cu mașina de Carme Villas. De asemenea, hotelul este situat la mai puțin de 70 km de Aeroportul Chania și la 75 km de Aeroportul Heraklion.

Facilitati Hotel

Oaspeții de la Carme Villas se pot relaxa în grădină sau lângă piscină, admirând panorama zonei înconjurătoare și a Mării Mediterane. Hotelul permite accesul cu animale de companie și are un acvariu, un teatru construit din piatră și un loc de joacă.

Facilitati Camere

Toate camerele sunt dotate cu aer condiționat, TV prin satelit și DVD player. Unitățile au 2 etaje separate și includ bucătărie complet utilată și living. Proprietatea oferă serviciu de curățenie zilnic.

Climate Crisis Resilience Tax

Nota: Incepand cu 01.01.2024 va fi introdusa taxa locala “Climate Crisis Resilience Tax”. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 1.5eur – 10eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.