Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ARENA REGIA HOTEL SPA


Descriere

Situat in nordul statiunii Mamaia, Arena Regia Hotel Spa face parte din resortul de 5 stele Marina Regia Residence. Resortul beneficiaza de o intinsa plaja administrata in regim privat, fiind amplasata la o distanta de aproximativ 200 metri de acesta.

Dispune de Imperia SPA (piscina interioara, hammam, sauna uscata, sauna umeda, sala de fitness, centru medical, piscina interioara / exterioara si pentru copii, spalatorie / calcatorie, acces internet, restaurant, bar, terasa exterioara, loc de joaca pentru copii, plaja complet utilata si dotata).
.
Camerele au in dotare: aer conditionat centralizat, cabina de dus, terasa, IP TV - televiziune prin internet, telefon si posibilitate acces nota de plata direct de pe TV. In tariful camerei este inclus accesul nelimitat la Aqua Area (piscina interioara, saune si sala fitness) pentru oaspetii cazati in cadrul Arena Regia Hotel Spa.

Restaurant: Arena Regia Hotel Spa beneficiaza de doua restaurante somptuoase, unde oaspetii nostri pot savura o bucatarie de lux intr-o atmosfera unica si eleganta. Alegeti intre eleganta clasica a Restaurantului Arena si maiestuosul stil italian al Romeo & Juliet Restaurant. Somelierii nostri va stau la dispozitie pentru a va prezenta impresionanta noastra colectie de vinuri si va vor ajuta sa faceti alegerea perfecta.

Facilitati: Imperia Spa combina armonios cele mai noi tratamente senzoriale si de frumusete (Wellness Spa) cu terapii traditionale (Beauty & Health). Saloanele noastre de tratament sunt gandite sa ofere o atmosfera eleganta si confortabila si sunt dotate cu cele mai moderne si performate echipamente pentru a va oferi tratamente cu efecte incredibile.

Imperia Spa va aduce doua SPA brand-uri de top: Elemis, numarul 1 in materie de SPA in Marea Britanie, si Buddhattitude, un brand care face parte din conceptul deja consacrat Buddha Bar. La acestea se adauga bineinteles celebrul Gerovital. Unic pe litoralul romanesc este hammam-ul unde se desfasoara adevarate ritualuri senzoriale.

Arena Regia Hotel Spa beneficiaza de o luxoasa piscina interioara, inspirata de stilul Romei Antice, precum si de un infinity pool exterior si un bazin pentru copii.
Delectati-va cu bauturi calde sau racoritoare de la bar in timp ce va relaxati la piscina.

Plaja Marina Regia Residence este complet administrata si pazita de catre resort, mentinand astfel un grad ridicat de igiena, confort si intimitate. Complet echipata cu sezlonguri si umbrele, este cea mai generopasa plaja din nordul statiunii Mamaia, oferind astfel posibilitatea desfasurarii de activitati diverse atat pentru adulti, cat si pentru copii.

Locurile special amenajate de joaca pentru copii, terenul de sport si grupurile sanitare fac parte din dotarile oferite. Lounge Bar-ul Opium Garden, amplasat pe plaja, reprezinta locul ideal unde va puteti savura bautura sau cocktail-ul preferat si unde va puteti adaposti de soarele puternic in orele de varf.
Servicii gratuite: internet, parcare privata, sezlong si umbrela pe plaja, acces la piscina interioara, saune, sala fitness

Animale de companie: Nu este permis accesul.







Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.