Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Traditie.Ospitalitate. Confort
Situata lapoalele Cetatii Rasnov, intr-un tinut in care vestigii ale istoriei medievalese impletesc cu frumusetile naturii, Casa Dacica va intampina cu confort siospitalitate, intr-un decor traditional cu tematica dacica, fiind aproape deDino Parc, Pestera Valea Cetatii, de trasee de bicicleta si drumetie si departia de ski din Poiana Brasov.Casa ofera 17 locuri de cazare dispuse in 6 spatii de cazare cu baiproprii (2 duble, 1 dubla cu balcon, 1 camera tripla, 1 camera family si 1apartament), living cu semineu, o bucatarie complet utilata, terasa si gratar,baie serviciu si parcare supravegheata video. Camera dubla balcon: pat dublu 140/200 cm, grup sanitar propriu cu cabina de dus si uscator de par, televizor, WiFi, articole toaleta.
Camera dubla: pat matrimonial 140/200 cm, grup sanitar propriu cu cabina de dus si uscator de par, televizor, WiFi, articole toaleta.
Camera dubla superioara: pat matrimonial 160/200 cm si pat simplu 90/200 cm, grup sanitar propriu cu cabina de dus si uscator de par, televizor, WiFi, articole toaleta.
Camera dubla famiilie: pat matrimonial 160/200 cm si canapea extensibila 160/200 cm, grup sanitar propriu cu cabina de dus si uscator de par, televizor, WiFi, articole toaleta. Apartament: 2 dormitoare cu pat matrimonial 160/200 cm, grup sanitar propriu cu cada, bideu, articole toaleta si uscator de par, televizor, WiFi, frigider, microunde, fierbator apa. Doar in camerele din apartament putem suplimenta cu cate un pat simplu 100/200 cm


Va asteptam cu drag!

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.