Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ALEXANDRE LA SIESTA

   Playa De Las Americas


Descriere



Localizare

Acest hotel superb este situat la o distanta de 200 metri de cele mai frumoase plaje din zona si la 15 kilometri de aeroportul Tenerife. Terenul de golf Compostela se află la doar 2 km, în timp ce Aeroportul La Gomera este la 47 km. Cele mai apropiate puncte de atracție sunt: Safari Shopping Centre (400 m), Piramide de Arona Convention Centre (500 m), Golf Las Americas (1,3 km), Parcul Siam (1,6 km), San Eugenio Shopping Centre (2,1 km), Aqualand (2,3 km), La Pinta Beach (2,3 km).

Facilitati hotel

Oaspetii pot avea parte de o multitudine de facilitati precum restaurant cu specific local si international, snack bar, piano bar, evenimente tematice, piscina, piscina pentru copii, centru Spa&Wellness, salon, internet, volei, tenis de camp/masa, darts, Magic Park (este compus din Mini Club si Parc pentru Recreatii). Restaurantul tip bufet serveşte micul dejun, prânzul şi cina. În plus, oaspeții pot savura băuturi răcoritoare la snack barul amplasat pe o insulă între piscine. Proprietatea are şi un bar cu muzică live la pian. Hotelul La Siesta oferă o sală de gimnastică şi un centru spa. Oaspeţii au la dispoziţie tratamente de înfrumuseţare şi facilităţi de coafură.

Printre dotarile si serviciile de care dispune hotelul, se numara si urmatoarele: baie turcească/baie de aburi, cadă cu hidromasaj/jacuzzi, masaj, spa și centru de wellness, solar, sală de fitness, saună, snack bar, mic dejun în cameră, internet wireless este disponibil în camerele hotelului şi costă 4 EUR pe 24 ore, schimb valutar, recepţie deschisă non-stop, aer condiţionat, închirieri auto, camere izolate fonic, seif, lift, camere de familie, bărbier/salon de frumuseţe, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, personal multilingv, serviciu apel de trezire. 

Facilitati camere

Unitatile de cazare sunt spatioase si confortabile si dispun de baie cu cada sau dus, uscator de par, o terasa sau balcon, aer conditionat, televiziune prin satelit, telefon cu linie directa, seif contra cost, mini bar contra cost, zona de relaxare, mobilier funcțional și practic, cameră dotată cu o canapea extensibilă dublă, living cu zonă de birou, zonă de dressing cu garderoba, Halat de baie și papuci în timpul sejurului (Club Alexandre). Unele camere au vedere la Muntele Teide.

Activitati/Divertisment

Hotelul oferă toate tipurile de activități pentru oaspeți, inclusiv activitati sportive, jocuri și concursuri pe tot parcursul zilei. Seara, hotelul dispune de muzică live sau o discotecă, precum și spectacole profesionale. (mini-club, tenis de masa, fotbal de masă, piscină, darts).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Sporturi
Seif
Schimb valutar
Sala de conferinta
Room service
Restaurant
Receptie 24h
Piscina interioara
Piscina exterioara
Parcare
Loc de joaca pt copii
Lift
Fitness
Centru Spa & Wellness
Camere familii
Camera pentru bagaje
Bar
Acces internet
AC ( aer conditionat )