Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Amplasare

Acest hotel este amplasat imediat în centrul localității Tsilivi.

Dotări

Hotelul cu aer condiționat cu un lift dispune de 84 de camere. La recepția din zona de primire personalul care vorbește engleză vă stă la dispoziție pentru orice fel de ajutor. Locul de cazare dispune de un seif, de o sală de jocuri și de un serviciu de spălătorie și curățătorie. Conexiunea Wi-Fi este disponibilă (gratuit) în spațiile comune. Bunurile de consum zilnic pot fi cumpărate la supermarket. Unitatea de cazare are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea hotelului.

Locul de cazare

Un aparat de aer condiționat și un ventilator creează o atmosferă plăcută în camere. Majoritatea camerelor dispun de un balcon ce oferă mai mult spațiu de odihnă și relaxare pe timpul șederii. Camerele au un pat dublu. O altă opțiune disponibilă sunt dormitoarele separate. În plus, pentru cei mici sunt disponibile paturi pentru copii. De asemenea, sunt disponibile un seif și un minibar. Există o chicinetă echipată cuprinzător cu un minifrigider, un aragaz, un cuptor cu microunde și un aparat pentru cafea/ceai. Telefonul, televizorul, radioul și WiFi-ul (gratuit) oferă un concediu confortabil. Băile dispun de un duș, de o cadă și de o cadă cu hidromasaj. De asemenea, stă la dispoziție un uscător de păr. Se oferă spre rezervare camere adaptate pentru scaun cu rotile. Pentru familiile cu copii stau la dispoziție camere de familie.

Sport/divertisment

Piscina exterioară cu zonă pentru copii se potrivește perfect pentru odihnă activă și antrenament acvatic constant. Șezlongurile confortabile și umbrelele răcoritoare așteaptă pe terasa însorită. La barul piscinei/snack-bar sunt oferite băuturi răcoritoare. O sală de fitness, tenis de masă și biliard fac parte din oferta de activități sportive și pentru timpul liber a locului de cazare. În unitatea de cazare sunt propuse diverse oferte de relaxare, ca de exemplu spa, saună, salon de înfrumusețare, terapii prin masaj și hidroterapie. Programul de divertisment cuprinde un program de recreere și un miniclub. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Hotelul dispune de un restaurant și de un bar. Pot fi rezervate diverse mese. Clienții pot alege între demipensiune și regim all inclusive. Se oferă micul dejun, prânzul și cina. De asemenea, locul de cazare pune la dispoziție gustări. Unitatea de cazare oferă un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice.

Carduri de credit

La hotel sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie