Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AluaSoul Zakynthos - Adults Only


Descriere

Amplasare

Acest hotel, ideal pentru turiști de la plajă, se află în Amboula, la doar câteva secunde de plaja cu nisip. Direct lângă clădire se află o stație de autobuz.

Dotări

Hotelul oferă 161 de camere de nefumători și dispune de lift. Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. Oferta include un serviciu de spălătorie și un lounge. Unitatea de cazare dispune de o serie de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Bunurile de consum zilnic pot fi cumpărate la supermarket. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea locului de cazare.

Locul de cazare

De la balconul sau de pe terasa care se găsesc în majoritatea camerelor, clienții au o vedere spre grădină. De asemenea, sunt disponibile un seif și un minibar. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un aparat pentru cafea/ceai. În plus, există un televizor cu ecran plat cu canale prin satelit și WiFi (gratuit). În băi se găsește un uscător de păr. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi.

Sport/divertisment

În exterior sunt disponibile 3 piscine. Șezlongurile și umbrelele de pe terasa însorită contribuie la o vacanță perfectă. La barul piscinei sunt oferite băuturi răcoritoare. Cei ce vor să facă mișcare pot alege între tenis și volei. Prin aerobic în apă hotelul le oferă și clienților săi activi o activitate atrăgătoare pentru timpul liber. Unitatea de cazare le oferă iubitorilor de sport și multe activități în interior, și anume o sală de fitness, biliard, un joc de darts, yoga, gimnastică și aerobic. La locul de cazare se găsește o zonă de relaxare cu un spa și terapii prin masaj. Se organizează un program de divertisment pentru adulți. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Hotelul dispune de un lobby bar. Clienții vor găsi ospitalitate și o ambianță plăcută în cele 2 restaurante pentru nefumători. Băuturile răcoritoare de la barul de pe plajă creează momente minunate. Se oferă spre rezervare regim all inclusive. Un mic dejun pentru cei ce se trezesc devreme și pentru cei ce se trezesc târziu, prânzul și cina îmbie cu o ofertă diversificată de bucate. Pentru preferințe speciale, unitatea de cazare are la dispoziție și alimente bio. De asemenea, locul de cazare pune la dispoziție gustări. Bucătari foarte talentați pregătesc bucate delicioase în timpul unor reprezentații de gătit. Băuturile alcoolice și nealcoolice sunt gratuite pentru clienți.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie